ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ: ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ 2Η ΕΚΔΟΣΗ

Μάρκα: ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ
SKU: 061947
24,99€

Περιγραφή

Το βιβλίο στο πρώτο μέρος αναλύει τις σύγχρονες εξελίξεις στο Σχεδιασμό, στην Οργάνωση, στον Εξοπλισμό, στον Προγραμματισμό, στη Διοίκηση, καθώς και τους Κανόνες Υγιεινής και Ασφάλειας που διέπουν το χώρο της "Επαγγελματικής Κουζίνας: Γενικές αρχές μαγειρικής". Στο δεύτερο μέρος παρουσιάζονται τα Τρόφιμα ανά κατηγορία (Ζωικής και Φυτικής) προέλευσης και αναλύονται οι Τρόποι Παρασκευής τους, τόσο για τις Επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης, όσο και για μικρότερες επιχειρήσεις και ιδιώτες. Επιπλέον, γίνεται αναφορά στη θρεπτική αξία των τροφίμων, στις πιθανές μολύνσεις και στους τρόπους προστασίας τους (παραλαβή - αποθήκευση - διατήρηση).

Άλλες λεπτομέρειες

Author:
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΣΙΜΑΝΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
Language:
ΕΛΛΗΝΙΚΑ
DateIssued:
2007-12-01
Σελίδες:
340
Διαστάσεις Προϊόντος (συσκευασμένο):
24Χ17Χ0
Περιτύλιγμα Δώρου:
Διαθέσιμες επιλογές στο καλάθι
Βάρος:
0,56 KGS
Πλοήγηση
Σύνδεση

Επιλέξτε Λίστα

ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Συνδεθείτε ή Δημιουργήστε λογαριασμό για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας!

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία της παρακάτω φόρμας

Notify Me