Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ ΥΛΙΚΑ, ΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Μάρκα: ΠΑΠΥΡΟΣ
SKU: 063549
34,83€

Περιγραφή

Τι χρειάζεται μια κουζίνα για να είναι πραγματικά εξοπλισμένη; Τι σημαίνει σατομπριάν, κουρ μπουγιόν, ντεμι γκλάς; Πώς γίνεται βελούδινη η υφή της μαγιονέζας; Πόσο ψήσιμο χρειάζονται το κρέας και το ψάρι για να διατηρήσουν τους χυμούς τους; Πώς γίνεται το γέμισμα των πουλερικών; Πώς συντηρούνται τα αρωματικά βότανα και τα μπαχαρικά και πώς συνδυάζονται καλύτερα; "Η Βίβλος της μαγειρικής του 21ου αιώνα" δίνει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που απασχολούν τους ερασιτέχνες αλλά και τους επαγγελματίες σεφ, ακολουθώντας τις σύγχρονες και διεθνείς τάσεις της μαγειρικής τέχνης. Με περισσότερες από 500 σελίδες σ' έναν τόμο με εύχρηστο μέγεθος, αλφαβητικό ευρετήριο και ανθεκτικό εξώφυλλο, η "Βίβλος της μαγειρικής του 21ου αιώνα" είναι το απαραίτητο «εργαλείο» στην κουζίνα κάθε επίδοξου γαστρονόμου. "Η Βίβλος της μαγειρικής" αποτελείται από επτά θεματικές ενότητες: 1. Όροι, Τεχνικές και Εξοπλισμός Κουζίνας 2. Το Ντουλάπι της Κουζίνας 3. Αρωματικά Βότανα και Μπαχαρικά 4. Φρούτα και Λαχανικά 5. Κρέας, Πουλερικά και Κυνήγι 6. Ψάρια και Θαλασσινά 7. Γαλακτοκομικά και Αβγά. Από το αλάτι ως τη χαρίσα, από το αβοκάντο ως το φινόκιο και από τον βραστήρα ως το χρονόμετρο, παρουσιάζονται αλφαβητικά όλα τα υλικά, οι τεχνικές, ο εξοπλισμός και η ορολογία της κουζίνας, καθώς και δεκάδες μικρά μυστικά για μια πλούσια και ευφάνταστη μαγειρική.

Άλλες λεπτομέρειες

Author:
NILSEN NGELA
Language:
ΕΛΛΗΝΙΚΑ
DateIssued:
2007-12-01
Σελίδες:
528
Διαστάσεις Προϊόντος (συσκευασμένο):
22Χ14Χ0
Περιτύλιγμα Δώρου:
Διαθέσιμες επιλογές στο καλάθι
Βάρος:
0,96 KGS
Πλοήγηση
Σύνδεση

Επιλέξτε Λίστα

ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Συνδεθείτε ή Δημιουργήστε λογαριασμό για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας!

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία της παρακάτω φόρμας

Notify Me