Μολονότι η κληρονομικότητα παίζει καθοριστικό ρόλο στην εκδήλωση καρδιοπάθειας, η γενετική προδιάθεση μπορεί σε μεγάλο βαθμό να περιοριστεί με τη σωστή διατροφή και τα κατάλληλα συμπληρώματα. Η διάσημη διατροφολόγος Jean Carper, αξιοποιώντας τα πορίσματα πρόσφατων επιστημονικών ερευνών, παρουσιάζει τις διατροφικές συνήθειες που αποδεδειγμένα προλαμβάνουν ή αντιμετωπίζουν ένα καρδιακό επεισόδιο. Μάθετε για: - τη σημασία των βιταμινών Ε, Β και C- τη θρεπτική αξία του καρότου, του ασβεστίου και του συνένζυμου Q-10- την ευεργετική επίδραση τροφών όπως τα ψάρια, το σκόρδο, το αβοκάντο, οι φράουλες- τα πλεονεκτήματα του τσαγιού και του ελαιόλαδου.